SNAD
čekám v příletové hale
tvých příštích návratů
ve stálém napětí
které na mě padá
vždy když mě prázdně míjíš
vidím svůj obraz ve tvých očích
ty ale v mých
nepoznáváš ten svůj
pod nánosem roků
kytici sirotčí
k prahu tvých dveří skládám
jak další zvadlou sloku
dobrou snad leda pro metaře
utíkám opět pozpátku
k výstřelu na startovní čáře
snad vyběhl jsem předčasně
a minul přitom cíl
snad výstřel ještě nezazněl
pro příslib tvého návratu
do poztrácených příběhů
které jsem dosud
nedosnil
Praha, 14.8.17
https://www.youtube.com/watch?v=pECQK8ImFeQ