A ruce septaji
Anotace: Když slova dochází
S očima rozsirenyma za obzor
citim
Tvou nečekanou přítomnost
Tak blízkou
Co se to odehrává
Kde se tu bereš
Obejmi mě a tiskni
Tak pevne jak můžeš
A řekni mi vsechno co jinak nedokážeš
Slyším každou tvou slabiku
Cítím co říkáš
Tak poslouchej
Moje ruce ti septaji
Stovky slov
Privon si k nim
Ať je pochopíš
Přečteno 473x
Tipy 13
Poslední tipující: Jort, jitoush, Frr, Dreamy, Nikita44, bogen, Amonasr, Iva Husárková, zdenka, KeepTheFlameBurning, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)