Anotace: Máte radi posledné uhorky v pohári?
Bola to láska?
Posledná uhorka v laku.
Lyžička v jogurte.
Prst v dlani.
Oklamal ma?
Nie.
Len zjedol uhorku,
potom jogurt
a vytiahol prst.
Prázdny pohár,
téglik, dlaň.
Mám hlad.
líbí moc :-))
17.08.2017 11:44:56 | Iva Husárková
Ďakujem, som rada, že sa páči :)
17.08.2017 15:55:09 | Gatita
:-))
23.08.2017 05:36:14 | Iva Husárková
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?