Připijme si...
Pojďte, pozvedněte sklenku
a připijte si se mnou,
na ztracenou lásku -
- nevěrnou.
Připijme si na ztracené věci,
které se válí v prachu - špíně -
vyzývám vás připijme si!
Útěchu nalezneme ve víně.
Pojďte povíme si o lásce,
a srdcích zlomených.
O lidech, co zmizeli v dálce.
O věcech naprosto bezcenných.
Já připiju si na tebe,
na naprosto zdrcenou duši.
Na srdce, které i bez tebe jde dál
a neustále buší...
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Cappp
Komentáře (6)
Komentujících (4)