Už sa neoholím
Anotace: Zle oholené nohy, zničená koža. Včera som si odliala vagínu. Sadra ju obklopila, vcucla, pop...
Zle oholené nohy,
zničená koža.
Včera som si odliala vagínu.
Sadra ju obklopila, vcucla,
popálila a vzišla z nej nová.
Možno metafora pre náš vzťah.
Bol.
Tá hipsterska suka je teraz s tebou?
Videla som izolepy.
Videla som teba ako vyzeráš skurvene dobre.
Lepšie než pri mne.
Uži si jej hebké nohy.
Uži si Brno.
Přečteno 472x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Ruda Štola
Komentáře (2)
Komentujících (2)