Pár vět
Sedím za stolem a chtěla bych
poskládat pár hezkých vět.
Zas slyšet tvůj bezstarostný smích.
Vidět v lepším světle svět.
Chtěla bych ti napsat, co se děje,
kdybych tedy naposledy směla.
Že se propadám do tmy beznaděje.
Donedávna mi v uších tvoje slova zněla.
Chtěla bych vědět, jak se máš.
Jsi jediná osoba - proč jen ty,
mně tak dobře znáš?
Kam ztratilo se slovo "my"?
Přečteno 499x
Tipy 8
Poslední tipující: grázlík, Cappp, Bludný Holanďan, VEDz RVAHEs
Komentáře (5)
Komentujících (4)