Zbloudilá
Anotace: Už stahují se mračna nad hlavou mou Já temnoty lačná dál pluju oblohou A neděsí mě dálky světů...
Už stahují se mračna
nad hlavou mou
Já temnoty lačná
dál pluju oblohou
A neděsí mě dálky světů
ani černočerná tma
Dál tmou si klestím cestu
tíže zemské zbavená.
Až pohltí mě sféry hvězd
tiše svítit budu s nimi
Nad Tvou spletí cest
odlesky zlatavými
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: CoT, banan, Loveless, Laika, Philogyny1, Pavel Vlček, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)