hvězdná přání
neměl jsi odvahu se mnou plout
raději utekl na druhý břeh
zakotvil v přístavu
vedle jednoho z děravých škunerů
té noci nám ještě hvězdy přály
bylo to naposled
a odkudsi z hlubin temné dáli
do ticha zpíval jez
nepochopil jsi jeho píseň
ve tvém srdci zněl již jiný tón
tklivý ten zůstal v mém
však i smrt lze obejmout
Přečteno 424x
Tipy 20
Poslední tipující: bogen, Amonasr, Ruda Štola, Frr, Philogyny1, kudlankaW, Iva Husárková, VEDz RVAHEs, Nikita44, Jort, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)