Na bílém polštáři
Anotace: Prostě to tak bylo..........
Na bílém polštáři
po lásce toužící.
Dvě ruce - motýli
po těle bloudící.
Bloudící krajinou
co nikam nevede.
Brání se. Neví,že
s ďáblem nic nesvede.
Prosí a proklíná
s tou tváří anděla.
Bez citu, bez lásky?
Takhle to nechtěla.
Slzy jí stékají
vpíjí se do ticha.
Slyšíš? To ďábel
teď smíchy se zalyká.
Přečteno 508x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)