Blázen
Jsem blázen
Co do okovů byl vsazen
By nemoh Tě milovat
Něžností Tě zásobovat
Ten blázen chce vášni hořet
V náruči Tě pevně držet
Šeptat Ti slova lásky
Hladit Tvé krásné vlásky
Z tvých úst pít
Nejen o tom snít
Tvou vůní se obklopit
Svými doteky zatopit.
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: Násó je učitel můj, Iva Husárková, KeepTheFlameBurning, ta.cupka., Janna
Komentáře (4)
Komentujících (3)