Chlapské vyznání
Anotace: ... a ta mohou být různá a nejen milostná
Pivo teče proudem
my zahaleni čoudem
z cigaret a doutníků
milujem svou putyku
scházíme se tam spolu
vždy u stejného stolu
kde dobré pivo pijeme
a moudré řeči vedeme
ač říkají nám štamgasti
u nás se karty nemastí
věnujeme se výzkumu
svých vlastních rozumů
Komentáře (1)
Komentujících (1)