Roztoužená
z horkého klínu napiju se vody
a svými polibky daruji ti život.
něžným dotekem pohladím tvou tvář...
a tiše ti zašeptám, ta slova lásky...
jsem sentimentální? Ano!
vždyť mě znáš...líp než ti jiní jež mě znali.
svým srdcem prostoupím tvé tělo...
a splynu ve vášnivém obětí!
led proměním v oheň a rozeženu mraky..
své tělo nastavím tvému štětci...
jež pomaluješ barvami duhy...
s texty, toho co chci a toho...co nechci!
Komentáře (0)