Anotace: Ber to třeba jako duše kaz
Ber to třeba jako duše kaz
Když Ti láska srazí vaz
Ber to třeba jako lásku
Když na rukou máš pásku
Ber to třeba jako jed
I když nepůsobí hned
Ber to třeba jako špalek
Jako citů nedopalek
Ber to třeba jako potlachy
Pro mě to byly poplachy
Ber to třeba jako klid
Už dávno s tebou nechci být
Říkej tomu třeba vztah
Můžeš, jsi pohody vrah
Říkej tomu třeba smrt
Zrovna jsem si trochu prd
Říkej tomu třeba luňák
Takhle ale voní tuňák
Říkej tomu čoko hlas
Málem jsem to neut včas
Říkej tomu třeba milování
Tomu co chceš po stmívání
Říkej tomu třeba štěstí
Že uhlas mojí spršce pěstí
Říkej o mě že jsem zvíře
To ty máš obě ruce v díře
Říkej třeba ruce moje
Jsou teď skoro v kupce hnoje
Mysli na mě třeba v dobrém
Nejsem gay a chodím v modrém
Mysli že si honím triko
Když ty šňupeš růžo-dírou piko