Pokud mě nechceš, nechej být
nedrásej více srdce moje
vínem pak hodlám utišit
myšlenky plné svého boje
A až si jednou vzpomeneš
jak milovat já chtěla
ústa líbat a oddat se...
Tobě... prostě celá
Pak, lásko, v tom prozření
budem už sobě ztraceni