Anotace: Vzpomínka na jednu noc na pomezí Vinohrad a Nuslí.
Tvé doteky pokryly mé tělo
jako olejové barvy ta nejkrásnější plátna
vpily se do mě jako deště do vyprahlé půdy
cítím jejich vláhu i strachy z období sucha
Mít tak moc vrátit včerejší noc...
Moc velká sucha muka;-)
fajn napsáno
05.09.2017 14:22:39 | xoxoxo