Anotace: O věčném neporozumění mezi mužem a ženou, ale i té nebezpečné přitažlivosti...
a mohl to být ráj na zemi...nebýt toho, že se při programování ženského mozku Bůh ukliknul...jo jedno malinké ukliknutí... měl totiž v úmyslu udělat bytost dokonalou, něhy plnou a inspirativní, která bude komunikovat vzdechy...8mi tisíci něžnými vzdechy a jedním jediným slovem, jenže se ukliknul a je to naopak, nedivím se mužům, že si neví rady...
že nevíš, jaké to mělo být slovo? k 8 tisícům naprosto jasných signálů :)...no přece... večeře ;)
ST- básníku:)
06.09.2017 16:33:09 | Malá mořská víla