Anotace: ...napište svůj názor, přečtu si ho...pokud se vám nebude líbit...jen do mě...ale je to jen báseň, jen pro jednoho člověka...a na ní mi záleží nejvíc...
Moc pěkné. Jednoduché, prosté, ale o to víc hlubší a osobní vyznání lásky. Mě se to moc líbí, nemám co dodat...
07.06.2007 08:44:00 | Marišiel