Myši, lásky, tramvaje
Anotace: Skromný příběh o dvou myších, životu a smrti.
Zachvěli se v rozrušení
myši dvě, že jiných není
Zachvěli se ve i sračkách
pozpátku jeli v zatáčkách
Zachvěli se spolu vždy,
vždy když bylo k tomu kdy
Bez sebe se nechvějí
přejeli se tramwayí.
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)