NOC
Anotace: O jedné nezapomenutelné noci...
Dům byl plný touhy
uvězněné v tvých očích
Hudba se probudila k životu
rozechvěním strun
Chladné šedé nebe
se slévalo s horizontem
nuselských střech
Něžné doteky nás probouzely
ze staletého spánku
pár hodin před svítáním
Stékali jsme po sobě
jako dvě kapky deště
na zamlženém okenním skle
Cítili jsme
jak nás tyto chvíle
nezadržitelně
spojují
v jednu…
Přečteno 490x
Tipy 9
Poslední tipující: adaj, Malá mořská víla, jitoush, Frr, zdenka, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)