Láska vyklízí pole jen před láskou větší, mohutnější, silnější ...
A když se něco rodí ... vždy to bolí ...
11.09.2017 21:13:51 | VEDz RVAHEs
Jen láska napraví co sama napáše , velmi pěkné dílko
10.09.2017 01:48:54 | Dědek mrak
Ach to je tak kouzelně zázračné.
09.09.2017 12:21:18 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
za tuhle Tě objímám a jestli to bude v telefonní budce pak krátce a prudce jestli to bude ne severním pólu pak umrzneme spolu jestli na koncertu pak ať dou malichernosti k čer promiň ST :-))
09.09.2017 12:13:50 | Iva Husárková
Tyhle Tvé malé jsou jako kolibříci, protože mi při čtení vždycky naskočí, jsou čistí a krásní jako malé drahokamy, pořád se opakuju, já to vím...
09.09.2017 12:03:31 | Philogyny1