Ne znamená Ne
Anotace: Komu není radno, tomu není pomoci....
Ne znemená zápor! Nechuť, nezájem!
Řekl, že tě nemiluje! Né miluje,
ale nemiluje. Dvě malý písmenka. En a e.
Nejde s tím už nic dělat.
Nemůže si pomoci.
Nechce tě zpátky.
(A ty se mu divíš? Nedivím...)
Nezavola!
Nepolíbí!
Nevyzná ti lásku...
Nemiluje tě! Proč pořád děláš, že to
Neslyšíš?
Zase další sobotní večer trávíš sama.
Zaslouženě!
Nemělas mu pořád říkat "ne"
(Patří ti to-hahaha....)
Komentáře (1)
Komentujících (1)