Zloděj lásky
Právě si mi ukradl veškerou naději
si horší než z celého světa zloději.
Odsoudit tě by nemělo žádný smysl
trest nejlepší je přepsat ti mysl.
Vzal si mi pocit který ničím nejde nahradit
jediné co teď můžu je na lásku marodit.
Zlomil´s mi srdce a zničil mi stěstí
přišel bys na to když dostal bys pěstí?
Komentáře (2)
Komentujících (2)