Pověz mi
Anotace: Psáno jako hudební text.
Sám pověz mi
kdy začne chlad
a v těch místech
konec jen
tím vypátrej
pro mě čas
kdy budeš moct
teď ne
jen ještě chvíli dál
beztak cítíš
jak teď prožívám
zdánlivé nic
a tak dál
jen pro mě zatajuj…
… kdy křídla
vezmeš za své
a donutí tě
výš se vznést
ty roky s tebou
byly dar
tak jako všechno musí nám…
ne každý krok
šel vždycky k nám
byly tance
co teď proklínám
ne každá láska
byla já
i ty si pamatuj
teď ne
prosím chvíli dál
musíš vědět
co teď prožívám
zdánlivé nic
a tak dál
tak prosím zatajuj…
… kdy křídla
vezmeš za své
a donutí tě
výš se vznést
ty roky s tebou
byly dar
tak jako všechno musí nám…
žít pro tebe
cítit strach
to všechno v lásku promítám
i tvůj byl život náš
ten dnes
musím nést
ještě ne
jen ještě chvíli dál
beztak cítíš
jak teď prožívám
zdánlivé nic
a tak dál
pro mě zatajuj…
… kdy křídla
vezmeš za své
a donutí tě
výš se vznést
ty roky s tebou
byly dar
tak všechno musí nám
vždyť všechno
i život s tebou
musí nám…
… odkvést
Přečteno 400x
Tipy 5
Poslední tipující: adaj, Frr, Philogyny1, VEDz RVAHEs
Komentáře (6)
Komentujících (3)