Smutná
jednou
skoncuju
s tebou lásko
vymažu paměť si svoji
kdo hořkého se bojí
ten sladké
neochutná . . .
jednou
půjdu
tak bez tebe lásko
tím lesem pak i mezi poli
a že v srdci to bolí
snad
dlouho nebudu
smutná . . .
jednou
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Kdo hořkého se bojí
ten sladké neochutná . . .
Pravivé.
Celá hezkysmutná,
ať bolest v srdci pomine.
20.09.2017 08:47:07 | Kapka
krásně SmuTná :-))
19.09.2017 06:23:02 | Iva Husárková