Budem žít na počátku světa
Anotace: Psáno jako hudební text.
Je černá noc
a v ní mi chlad
zas přines chuť
se milovat
ne usínat
a tvrdě spát
hlavně nechtít
usínat
Tak ani muk
jen mír a klid
co naučí
mě pochopit
proč mezi námi
je ten chlad
Co tvoří ze dvou
protiklad
...Že já jsem tu
a ty někde na počátku světa...
dlouho beru
na milost
jak máš naší
přítomnost
co občas takhle
zavítá
a pak si zmizíš
bůhví kam
tak ani muk
a mír a klid
a čelem v před
vždyť ranní svit
zná cesty přesně
daných vět
co budem umět
nazpaměť
"a chce se žít
snad někde na počátku světa"
Přečteno 366x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková, ZILA78
Komentáře (3)
Komentujících (2)