Slunečnice
Anotace: Pro Daniela a jeho slunečnice v očích...
V zajetí slunečnic rozkvetlých za nocí
Ulehám do tvých slov z medu
Trpící nejhorší z pozemských nemocí
S tlukotem srdce boj svedu.
Po tváři pohlaď mne dlaní ze sametu
Šeptej kdo jsi a jak svět ti dnes voní
Chyť moje křídla motýlí za letu
Vpletu tě do hřívy divokých koní
Přečteno 495x
Tipy 10
Poslední tipující: Jort, Kapka, danaska, Ruda Štola, Iva Husárková
Komentáře (7)
Komentujících (4)