Musím se ti přiznat, lásko
Anotace: Psáno jako hudební text
Musím se ti přiznat, lásko
jak moc lahodí mi tvůj hlas
nebeské výše ticho světa
vyměnil bych za úžas
úžas, co mě budí ze sna
úžas, co mě nutí řvát
ať už všechno kolem mlčí
chci tě jenom poslouchat
Neříkej, že se bojíš, lásko
třeba jen tiše zazpívat
je věcí všude spousta
co já bych si mohl přát
dávno už znám všechny tóny
kolik má v barvách slunovrat
i já umím býti tiše
i já umím poslouchat
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: Pétík, Kapka, Janna, Iva Husárková
Komentáře (7)
Komentujících (4)