Anotace: Chybí mi "dotvoření" ženy
Životem
podvedená, svedená, navedená
Je moje láska
Zavedená
je ve mně
a já v ní
Cítím to
již mnoho dní
Jak jinak
Bez ní
by přišla smrt
Jako blesk
Však cítím stesk
po náruči ženské
Jak jednoduché
a nízké
jsou mé požadavky
Však
každá žena
prezentuje
jen
Vdavky