Anotace: ___
"Jsem smutná"
říká svým růžím
nikdy
je nestříhá do vázy
pak příliš brzo umírají
a nemohou dát
do větru semena
jako slova
co tlučou marně v hlavě
a po obratlech snění
trny zabodnou se
jeden po druhém
---
jednoho dne utichnou
v posledním sektoru Ooo
kde se prostě nechodí
o svých mrtvých psech
nikdy nemluvila
jenom pořád zalívá
dva stromy na zahradě
----
v neoholeném strništi dne
slabě mží
jako vždycky
když vtáhne ji do sebe
aby mohla vyletět
se stejnými křídly
...nikdy jsem moc nechápal smysl řezaných květin a raději jsem si každý den zašel na zahradu a užíval si kosatců aj...
20.09.2017 15:47:24 | Jort