Anotace: O lásce a patologii, o tenké hranici k utrpení a duševní bolesti, ztrátě smyslu pro realiu, rozpadu osobnosti
Napojen
Na tvé city
Dáváš mu Restart
Vůli žít
Fixován
Na tvoji krásu
Na každém kroku
Nesmíš odejít
Dokola hnán
Ve zvláštním transu
Ve středním věku
Marně ho zkouším
Pochopit
Do nevědomí
Hlasy táhnou
Anima volá
Je tu blízko
Najednou
Bezmocný
Ve jménu lásky
Překračuje
Bludné světy
K zásvětí
Hypnotizován
Bloudí světem
Duší Tristan
Marně hledá
Věčně ztrácí
Přijetí
Bezmocný
Ve jménu lásky
Překračuje
Bludné světy
Je to těžký případ
Na scestí
Je to slaboch?
Je to hrdina?
Když zvláštní síla
V srdci se zrodila
Je to slaboch?
Je to hrdina?
Když zvláštní síla
Rozum napadrť
Mu rozbila
Pořád, pořád
S námi tu je
Můj kámoš
Tristan z psychoterapie
Pořád, pořád
S námi tu je
V bludném kruhu
Srdce i tvář
Před vámi neskryje
(Hanuš Šparlinek, 18.8.2017)