Zhasnu
Anotace: Když nevíte, jaké je to milovat.... ale tušíte... a raději utečete
Na chvíli zhasnu celý svět,
ať nevidíš, jak v rozpacích si plavu
Dám ti pár nádechů, pár tichých vět.
Mám tě plnou náruč, plnou hlavu
Až rozsvítíš hvězdy, vedle stát nebudu,
se mnou je, zlato, trochu kříž....
Nechme to touhám a taky osudu,
ve který ty sám nevěříš
Přečteno 452x
Tipy 9
Poslední tipující: KirstenSnipe, Jort, Iva Husárková, banan, Nikita44, VEDz RVAHEs, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (3)