Klec
Klec
Manželství, to je konec světa!
Manželství to je zlatá klec!
Jak střídají se dny a ubíhají léta,
myslíme na rodinu a upíráme si sex!
Přijdou děti a s nimi spousta strastí,
nezbývá než makat a odvádět daně milované vlasti!
Když se z dětského pokoje ozve křik,
tak má žena hned je ve dveřích!
Když však žalem zakřičím já,
tak se jen otráveně podívá
a pošle mě do práce!
To přece není žádná legrace!
Když v noci zatoužím po ženě,
zůstane mi jen přirození vzpřímené.
Musí stačit pravá ruka
a nesmím ztrácet zdravého ducha!
Vím, nabízí se jiné možnosti,
ale každodenní starosti,
tyto možnosti předem vyloučí.
Tohle mě od rodiny brzy odloučí.
Dnes je svět plný rozvodů a rozchodů,
je plný různě promarněných životů
a já nechci svůj život promarnit,
chci jen s rodinou šťastný být.
Komentáře (2)
Komentujících (2)