Jahůdkové rty.
Utrhnu jahůdku, natřu si rty,
zbarví je rudě, jak to máš rád,
v mém srdci jediný- jedině Ty,
z copánků nam upletu hrad.
Vidím Tě přicházet v košili s květinou,
úsměv na rtech mám,
chybu to má pouze jedinou,
že není to květina, je tma.
Je tma a tys přišel mi zlomit vaz,
mou tvář hladí Tvé prsty,
s láskou v srdci umírá se snáz,
poslední polibek na mé jahůdkové rty.
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: Roser, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (2)