Touha co v moři hoří
Anotace: ... bude jaro :o)))) ...
Usrkáváme z korálové číše
Uprostřed kouzelné mořské říše
Zkoumám Tvůj svět
Tak barevný a pestrý na pohled
Pod šedou hladinou
V hloubkách netušených
Skrývá se tolik krás ...
Zavírám oči ... slíbej touhu z mých řas ...
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)