Pre teba
Anotace: Je to vlastne blaholežanie k meninám...
Želáme ti šťastie ,lásku,
každý dotyk,nech príjemný je
A nech sa ti v každej chvýli
vždy úžasne krásne žije
Vieš,že tvoje meno
sa snúbi s vôňou lúky
A keď niesi somnou
tak JA...prežívam muky
Cítim tvoje telo
ale len tak letmo
Viem,že sa mi oddáš
aj ty,aj ja chcem to!!!
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)