TAJNÉ ÚKRYTY
Anotace: Utíkám pryč, abych ti byl blíž…
Ukrývám se do ticha lastur
kde tě nepotkám
Utikám na okraje měst
do vůně starých sálů a sedadel z plyše
Ukrývám se do černé a bílé starých fotek
z těch dnů co byly cítit vůní deště
Unikám do pevného objetí tmy
všech nepromilovaných nocí
Utíkám pryč, abych ti byl blíž…
Přečteno 488x
Tipy 11
Poslední tipující: mouseova, Iva Husárková, knihomolka, Kapka, Dreamy, Kett
Komentáře (0)