Anotace: Pro M.
Mám ráda tvoje ruce
na mých zádech
na noční louce
letní nádech.
Mám ráda tvoje prsty
propletené mezi vlasy
daleké cesty
tiché hlasy.
Mám rada tvoje ruce
v záři měsíce
na konci silnice....
(s rumem v ruce).
Vítejte na Literu.Krásné verše,přeji hodně inspirace:)
28.09.2017 21:51:25 | Bludimíra
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?