Přiznáš si?
Už není po čem toužit.
Spálili jsme za sebou mosty.
Teď si pouze můžem lámat
hlavu, co s tím.
Od začatku jsem tušila,
že to nevyjde, nemá to cenu?
S představou jsem se zžila,
že do hrobu si tě vemu.
Pochop, je to jen na nás.
Věř mi, my to zvládneme?
Půjde to snad i snáz?
Pojď, co chcem to si vezmeme?
Teď mi ale dochází, že ty už nechceš.
Jsi to ty, kdo pálí mezi námi most.
A já duše věřící v tebe, zbloudilá,
volám do ticha o pomoc.
Zlato neotáčej se, tady mě nech.
Nech mě tady, proč se otáčíš?
Nemůžu dýchat, tají se mi dech.
Přiznáš si, že sám na to nestačíš?
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: Richard Grey, Morgenstern II., FairyLAdy, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (3)