Anotace: Je skvělý najít svou druhou půli... https://www.youtube.com/watch?v=VG5o5mePK9s
Pravidla jsem hodila do koše
a zamilovala si tě na první úsměv.
Hodná holka zabalila samá PROTOŽE
a objevila jsem s tebou svét.
Upjatost jsem zazdila hluboko do země
a bez bot se pustila do nového dne.
Rozsvítils mě, když jsi mi řekl POJĎ
a vzals mě za ruku do noci plné deště.
Spustils ve mně nápadů celou loď
a pořád mi tvý oči říkají JEŠTĚ.
Našla jsem svou ztracenou spontánnost,
a na bláznivý plány mám vysloveně nos.
Všechny přetvářky jsou mi k smíchu,
když jdeš hrdě vedle mého boku.
Propustila jsem hloupé strachy z hříchu
a vrhám se s vervou do životního skoku.
Poznala jsem v sobě samu sebe.
Miluju život právě vedle Tebe...