---Přeji si peklo i ráj ---
Kouzelné komety klesajíc na nebi,
v trajektorii ztrácí hvězdný prach.
V zlatavém nádechu přeji si,
snad magii co nezná strach.
Inkoust z modrých růží,
tetování co šaman neskryje.
Slova srdce ryté v kůži,
přátelství již nesmyje.
Měl bych jít ale přeji si,
v lesních ozvěnách hlas tvůj slyšet.
Neodcházej a zůstaň mi,
buď motýl co létá v břiše.
Jsi rusalka oděná v zelený šat,
přeji si líbat tvé tělo,
nesčetněkrát,
až by se chvělo,
peklo i ráj.