Ztichlo nebo
a vietor prestal viať
keď som si česala vlasy
už neprišiel
a ja sa rozhodla stať
v daždi kvapkou
lások stratených
teraz už len pre nich
"keď nemiluješ
nebozkávaj
na pery"
Tak velmi se pokouším domýšlet poselství textu
jistou paralelu nacházím jako rozdílovost lásky a pouhého sexu!
Moc líbí Kett!
To praví poett
MWE
07.10.2017 08:58:44 | kudlankaW