Beze slov
Našel jsem Tě
na vinici
třpitka chvíle
němý čas
Někdy je chuť
hodně říci
tehdy nic a…
chci Tě zas
Někdy slova
nejsou třeba
rozumím Ti
dotykem
Jako víno,
které mluví
sladkobolným
jazykem
Přečteno 630x
Tipy 8
Poslední tipující: Fany, Nikita44, Dreamy, Šípková Růženka, AngelLia31
Komentáře (7)
Komentujících (4)