Pampelišky naložit do medu
a užívat vnitřně ...
Milence pak na kyselo
jako okurky ...
... užívat jen občas
/hrozí totiž akutní překyselení žaludku ... a života ..:-))
... ale od čeho tu máme vlasně Jardu lékárníka-léčitele??
... Při pálení žáhy ... po kyselých milencích ... Jarda zaručeně pomůže ... ( aplikovat Jardu zevně ... i vnitřně ... :-))
20.02.2007 12:00:00 | HarryHH
Prosím vás, nebuďte mě. Nechtějte, abych mluvil. A taky nekřičím bolestí, když se mi šest řádků vpaluje pod kůži. Možná křičím, jen to nikdo neuslyšíte.
19.02.2007 07:09:00 | smudlinek
Marcelko...co blbneš s pampeliškama...teď je doba sněženek...a sněženky...ty miluju :-)
18.02.2007 20:58:00 | no