DŮM U TŘÍ LILIÍ
Anotace: vypůjčené byty žalují...
Tvoje ústa moji kůži spálí
v rozestlaných hlavách listujou
Mé tělo se v jarním dešti ztrácí
zůstává jen duha nad Prahou
Tvoje lásky samy sebe zradí
jeden střevíc ladně vyzujou
Mé srdce mi za hodinu vrátíš
ve vypůjčeném bytě pod střechou
Přečteno 704x
Tipy 4
Poslední tipující: AngelLia31, Akyš, Kapka, Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)