Anotace: —
Někdy
přemýšlím o svědomí tažných ptáků
každý den večer tančím. bosá a nahá.
tančím po křídlech všech černých vran
A jedna jsou má
děj se posouvá
k základním krokům pasadeny
pořád jsou stejné
číslo pět a půl
mám tě ráda i když se nerýmuješ
chodíš mezi odstavci a odškrtáváš sny
pak se probouzím
a pláču
Nádherná!
10.10.2017 16:54:43 | Nikita44
...někdy usínám a přemýšlím o kráse neprobuzení...
10.10.2017 15:59:12 | Jort
Ale já taky, spím na zádech a ruce mám sepjaté na prsou, jsem pořád v pohotovosti... :)
10.10.2017 16:19:17 | Philogyny1
Krásná...:-)
10.10.2017 10:05:50 | Ruda Štola