Vzpomínka
Anotace: Trocha romantiky
V hlavě mám tě
ať jsi jaká jsi
nebo jaký chceš.
Stále tam kde nechci
do hlubin mě zveš.
Zapomenout marně
snažím se.
Silou proti větru
proti času
proti všemu
jdu s hlavou sklopenou
a přece zakopnu.
O tu vzpomínku
matnou a ztracenou.
Vstanu a jdu dál
ale v dáli
stanu se i já
vzpomínkou.
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
Komentáře (1)
Komentujících (1)