--- Vidím touhu zapomnění ---
Vidím
Jak z plamene sálá zimní chlad,
jak sálá ze zdí co chrání hrad.
Jak v stínech krouží andělé,
v stínech perutí tmou oděné.
proud slzí deštěm zmáčené,
v polštáři slzy ukryté.
Vidím stát tě nehnutě,
z emoce lásky co bolí tě.
Vidím
zdi co stávíš proti mně,
nejsi duše co patří tmě.
Vidím polibek když ztrácím dech,
v posteli - když slyším vzdech.
pokračuj... Jen miluj mě...
v téhle noci,
v téhle tmě...
Jedenkrát a naposled