Anotace: (ne s ním) proč ale být přes všechno věrná, když nevěra je mi daleko (zmatené že?)
Máš pravdu, je to trošku zmatené... nevím kdo s kým... ;-) ... ale hlavně mi připadá, že nemáš úplně všechno, co bys mohla mít? ... předposlední řádek je úžasný... šmankote, co kdybys dala pod srdce nějaký motorek, aby nebylo stále někde vzadu na provázku, ale aby dotyčného předjelo, aby ho v plné parádě viděl a uchopil do dlaní? (promiň, pokud jsem si vyvodila mylný závěr) ;-)))
18.02.2007 23:05:00 | Levandule
Třeba tahle básnička nevystihuje všechny básnické obraty, ale fakt sem nad ní byla zamyšlená(jinak mi to nešlo) :o) dík
18.02.2007 22:06:00 | Gamy