Anotace: *
Trpělivě trpím
a čekám, že se vrátíš.
Jsme snad ještě spolu?
Jsme dvěma nebo jedním?
Trpělivě trpím,
když dále se mi ztrácíš.
Co nás táhne dolů?
Řekni mi co nevím!
Trpělivě trpím
a propadám panice;
sice mohu slibovat,
ale věřit musíš ty.
Trpělivě trpím
a umírám hoříce;
chtěl bych tě dál milovat,
už však není kdy.
Hezké a pravdivé.
Někdy je bohužel trpělivě trpět to jediné, co s tím mužem dělat.
A většinou s nevalnýmy výsledky.
17.10.2017 20:04:07 | Cappp