Kdybych zemřela dřív
Kdybych zemřela dřív ,než ty..
Dej mi na oči listy z osiky..
Ty červené co voňí podzimem..
Holt lásko na vždy tu nebudem..
Kdyby mé tělo nemohlo už dál..
Buď stále tím ,co rád se tak smál..
Miluj mé lesy..srdcem mým
Hlaď kmeny stromů..
Vždyť já jen spím.
Kdybych ti nestihla už říct..
Že v létě voní teplo borovic..
V dlani mě hřeje srdce tvoje..
Navždy ti dávám já to svoje..
Přečteno 438x
Tipy 28
Poslední tipující: mkinka, Mt. Blanc, mirecek, tato22, Danger, Nikita44, Ruda Štola, Jort, Laika, Fany, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)